Reklámtábla készítés, gyártás

Az Ads Reklám Kft. fő profilja az acélszerkezetű reklámtábla készítés, gyártás, mindenféle méretben, egyedi igények szerint

Reklámtábla készítés, gyártásA szerkezetek saját műhelyünkben készülnek. A terhelés és helyszíni körülmények figyelembevételével többnyire acél zártszelvényeket használunk. A felületek anyaga leggyakrabban horganyzott acéllemez.

A reklámtábla gyártáshoz használunk alumíniumot is, melynek elsősorban a kisebb méretű mobil reklámberendezések használatánál van előnye. Az alumíniumból készült reklámtáblák könnyűek, exkluzív megjelenést biztosítanak. A felület nem rozsdásodik, ezért nem feltétlenül igényel felületi kezelést, de kérésre bármilyen színre színterezhető.

Az elkészült szerkezet helyszíni telepítését, betonozását szintén cégünk végzi. Reklámtáblák, projekttáblák telepítését az ország egész területén vállalunk. Kisebb méretű megállító táblákat, világító reklámberendezéseket csomagküldő szolgálattal juttatunk el Önhöz.

A felületekre kerülő reklámgrafika megszerkesztése, gyártása dekorációs műhelyünkben történik. A kreatív többféle kivitelben készülhet, így lehet direkt-színes, digitális nyomtatású vagy akár tér-plasztikus.

Referencia >>

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!