Világító reklámtábla

A világító reklámtáblák gyártását különböző szélességű natúr alumínium keret profilokkal oldjuk meg.

Az alumínium keretprofilt külön kérésre, a megrendelő által kiválasztott RAL színre színterezhető. Az oldalak egymáshoz rögzítése hegesztéssel történik. Hátlapnak szendvicslemezt, vagy fémlemezt, előlapnak 4 mm-es opál plexit használunk, melyre átvilágítható digitális nyomtatású kültéri időjárás és Uv álló védőlaminált öntapadós vinyl fólia kerül.

Az előlapok tekintetében készülhet a tábla 2 mm vastag alumínium kimart feliratú előlappal is, így csak a mart felirat világít, mögötte plexi található. Ebben az esetben pórszórt festéssel van kezelve a tábla.

Megvilágításról a világító reklámtábla belsejében elhelyezett LED szalag, vagy modul gondoskodik. Ezek lehetnek egyszínűek, vagy több színűek (RGB), A kész tábla erős masszív kivitelű, melynek a falra felszerelését a megrendelő is el tudja végezni.

Ezek a táblák lehetnek falsíkra szerelhető egyoldalas, valamint falsíkra merőlegesen szerelhető kétoldalas kivitelűek. A kétoldalas verzióhoz külön tartókonzol készül, mellyel a falsíkra merőlegesen lehet rögzíteni a táblát.

Bővebb információért keressen minket, kérjen ajánlatot.

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!