Autódekoráció

Az autódekoráció az egyik leghatékonyabb design és reklámeszköz

Az autódekoráció nagy előnye, hogy az állandó mozgásban lévő gépjárművek, folyamatos megjelenést biztosítanak. A cégautón elhelyezett autódekoráció esetén megjelenhetnek a fontosabb információk is úgy, mint telefonszám, weblapcím, telephely címe, hiszen a forgalomban, piros lámpánál állva, parkolás közben könnyen leolvasható az írás. Az autódekoráció eredménye természetesen a gépjárműflotta egységes arculatának kialakításával fokozható.

Amennyiben privát célra is használja gépjárművét, úgy autódekorációként felirat készíthető mágnes fóliára, mely bármikor levehető, illetve újra felhelyezhető, az autó bármely részére.

A grafika elkészítése során az adott autó méreteit, színeit figyelembe véve tervezzük meg az ügyfél által elképzelt designt.

A grafika elkészítése kifejezetten erre a célra gyártott, speciális autódekorációra alkalmas vinyl fóliára történik, majd az autók megfelelő előkészítése után következik a dekoráció precíz felkenése a felületre.

 

Cégünk a tuning autókra, amikor nem a reklám érték hanem az esztétika a fontos,  külső és belső  felhasználásra egyaránt javasolja a Carbon fóliákat.

A carbon fólia megszólalásig hasonlít a valódi karbon anyagra, strapabíró, nagyon jól alakítható, és nagyon látványos megoldás.

A Carbon fóliák öntött szerkezetük miatt tökéletesen alkalmasak gépjárművek teljes bevonására.

Nem kell attól tartani, hogy a fólia évek múltán is akár leválik az ívekről. A tökéletes és könnyű telepíthetőségről a strukturált liner gondoskodik, mely légcsatornákat váj a ragasztóba, ezzel könnyítve a levegő kiszorítását ragasztáskor.

Az anyagvastagságból adódóan kiválóan alkalmas kisebb fényezési hibák eltüntetésére is pl.: tükör, lökhárító, autó-, motorelemek stb.

Tehát ha szeretné Ön is autóját egyedivé, látványossá tenni, akkor Önnek a 3D karbonfólia nyújtja az ideális megoldást.

 

Referenciáink

További referenciáink >>

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!