Reklámtábla kihelyezés

Reklámtábla kihelyezés, történhet falfelületre, már meglévő tartószerkezetre, illetve tartószerkezet gyártásával földbe betonozva.

A reklámtábla falra rögzítésénél mindig a fal szerkezetének és a tábla súlyának megfelelő rögzítő elemeket használunk. A táblákat lehet közvetlenül a fal felületére, vagy többféle exkluzív kivitelű távtartók alkalmazásával a faltól bizonyos távolságra rögzíteni. Könnyű, habosított anyagok esetében ragasztót használunk.

Meglévő tartószerkezeteknél a reklámtábla kihelyezés során csavaros vagy szegecses rögzítést alkalmazunk, a szerkezet anyagától és súlyától függően. Az acél tartószerkezeteknél, amennyiben a tábla szerkezete is fém, a legbiztosabbnak a hegesztéssel történő rögzítést tartjuk, így az esetek nagy többségében ezt alkalmazzuk.

Amennyiben a tartószerkezet kihelyezését is kéri az ügyfél, mérettől függően kézi vagy gépi betonozással rögzítjük a szerkezetet. Mivel ezek a legtöbbször acél szerkezetűek, ezért itt is a hegesztéses rögzítést alkalmazzuk. A nagyobb szerkezetek és reklámtábla felületek mozgatásánál szükség szerint darut vagy kosaras autót veszünk igénybe.

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!