Reklámtábla bérbeadás

A reklámtábla bérlés jellege alapvetően két – jól elkülöníthető – csoportra osztható, amely elsősorban a bérleti idő függvénye.

Rövidtávú reklámtábla bérlés

Rövidtávú bérlés esetén a hirdetés időtartama általában 1-2 hónap. Ez esetben az országos lefedettségű, több mint 1500 db-os óriásplakát tábla hálózatunkból tudunk reklámfelületek biztosítani. Táblaméret: 12m2 (5 m x 2.4 m).

Tartós reklámtábla bérlés

Tartós bérlés esetén lakott területen belül az óriásplakát méretű (5 m x 2,4 m), lakott területen kívül, külterületen vagy autópályák mentén pedig a 32m² (8 m x 4 m), illetve az 50m²-es (10 m x 5 m) táblákat javasoljuk. A felületeinket -mérettől függően – minimum 12 hónapra adjuk bérbe. Ezekre a felülettípusokra öntapadós, műanyag (vinyl) fólián helyezzük ki a grafikát, amelyre akár 36 hónapos garanciát is vállalunk.

Tartós megjelenés esetén válogathat a meglévő, szabad tábla állományunkból vagy ha itt mégsem találja meg a terveihez legközelebb álló felületet, akkor biztosítjuk azt, hogy egy közös egyeztetést követőn az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb helyre új reklámtáblát építünk, melynek bérleti feltételei megegyeznek a meglévő felületek bérleti feltételeivel.

Bővebb információt a bérbeadásról itt talál»

Hasznos volt a cikk?Ossza meg másokkal is!